WE LOVE FEETJE

FOR THE LITTLE ONES


Wij zijn mega fan van Feetje! Ieder seizoen brengt Feetje een kleurrijke, vernieuwende en verfrissende collectie uit voor de kleintjes. Er wordt altijd zorg voor gedragen dat de items gemakkelijk te combineren zijn. Je wilt natuurlijk dat jouw kleintje zich gemakkelijk in de kleertjes kan bewegen en er daarnaast trendy uit ziet. Bij Feetje ben je dan bij het juiste merk.

ROAR WITH FEETJE


Feetje heeft voor de jongens deze winter gekozen voor de basiskleuren antraciet en donkerblauw. Deze worden gecombineerd met oker en rode details. Bij Feetje vind je altijd te gekke prints en leuke quotes op de sweaters en shirts. Wil jij dat jouw jongen er fashionable uit ziet en kwalitatief goede items draagt? Neem dan zeker een kijkje bij de nieuwe wintercollectie. Mocht je op zoek zijn naar grotere maten bekijk dan de collectie van Sturdy, het grote broertje van Feetje.

Bij de meiden zien we ook bepaalde basis- en detailskleuren terugkomen deze winter. Bij de newborn collectie zien we vooral de legergroene kleur terugkomen die gecombineerd wordt met lichtroze details. Ook worden de kleine dametjes gezien met een vleugje rood. Voor de kleine mini's zien we de luiaardprint terugkomen. De roze kleur voert de boventoon, die gecombineerd wordt met donkerblauw. Ook zien we voor de meiden koraal terug komen in de collectie. Wil je jouw meisje laten stralen? Ontdek dan snel de nieuwe collectie van Feetje en wordt verliefd, just like us!