HELLO WINTER!

Deze winter zien we weer een aantal te gekke trends terugkomen voor onze hippe kids! In dit magazine zal je weer veel trends, tips en nieuwtjes kunnen lezen. Zo hebben we weer te gekke outfit inspiraties voor jullie samengesteld! De meest opvallende trends gaan we hieronder alvast toelichten. Want we willen toch allemaal dat onze kinderen er volgens de laatste mode bijlopen!


Deze winter wordt er veel gebruik gemaakt van donkere basiskleuren zoals, donkergroen, nachtblauw en donkerrood. Als details zien we de kleuren oker, fris oranje, neonaccenten en glitters terug.

Deze winter hebben weer veel verschillende culturen en landschappen invloed gehad. Dit is terug te zien in de kleding. Zo worden er natuurtinten gebruikt, zoals mosgroen en donkerrood, die worden gecombineerd met oranje en oker. We zullen de populaire dierenprintjes ook nog steeds terug blijven zien deze winter. Denk bijvoorbeeld aan hippe broeken met panterprintjes in verschillende kleuren. Er wordt weer veelvuldig gebruik gemaakt van metallic, faux leather, velvet stof en glitter. De streetwear look is ook nog steeds hip. Zo zien we veel broeken met strepen aan de zijkant in verschillende kleuren en materialen. Kortom, er zijn weer genoeg leuke trends! Lees snel verder om inspiratie op te doen!


Liefs, Team Happybee.nl