WHAT'S NEW


Dit seizoen hebben we weer een aantal nieuwe topmerken toegevoegd. Zo shop je de nieuwe zomercollectie van CarlijnQ, waarbij de meeste items unisex draagbaar zijn. Het gewilde mannenmerk Jack&Jones heeft sinds dit seizoen ook hippe kleding voor de jongens. Ontdek snel meer van onze nieuwe merken op www.happybee.nl

SWIMWEAR


Wij houden van het heerlijke warme weer. Zonnetje op je bol, voetjes in het zand, met je opblaas krokodil in het zwembad, al met al lekker genieten van het fijne weer. Wat je dan goed kan gebruiken is een hip zwempak, bikini of zwemshort. Bijvoorbeeld van Molo, Name it en Quapi. Naast zwemkleding heb je ook leuke slippers nodig, bijvoorbeeld van Quapi of Ariana Dee.

LITTLE ONES


Voor de allerkleinsten hebben we ook heel veel keuze. Kennen jullie de bekende wafel pyjama's van Feetje? Deze pyjama is heerlijk warm en comfortabel en bestaat uit een broekje en een shirt met lange mouwen. Blauw en roze zijn natuurlijk weer de hoofdkleuren bij de babycollecties. Deze worden gecombineerd met o.a. een hartjes print tot coole tropische printjes en leuke quotes speciaal voor de kleintjes. Ontdek nu snel de hippe collecties van o.a. Feetje, Gymp Baby, Babyface, Flo en Z8.