Kennen jullie het hippe merk Koko Noko al? Wij verkopen dit hippe merk voor het tweede seizoen en zijn helemaal fan! Koko Noko maakt kleding voor de ontdekkingsreis van je leven: het leven zelf! Ze ontwerpen kleding voor wereldburgers van de toekomst. Stevige en praktische kledingstukken die trendy en kleurrijk zijn. Koko Noko is vernieuwend, eigenwijs en nieuwsgierig. Waarbij inspiratie wordt gehaald over de hele wereld, van Amerika tot het verre oosten.

Er worden verschillende stijlen met elkaar gecombineerd zodat er iedere keer weer unieke items ontstaan. We zien verschillende hippe designs en verrassende prints. De kleding is van hoge kwaliteit en beschikbaar vanaf maat 56 tot en met 128. Koko Noko gaat graag met de kids mee op reis om samen de wereld te ontdekken. Begin nu jouw ontdekkingsreis met de kleding van dit hippe merk!

Wist je dat Koko Noko hele fijne tweedelige sets heeft voor jouw meisje of jongen? Voor de meiden hebben ze hippe jurkjes met bijpassende leggings. Bij de jongens kun je gaan voor een set met shirt en broek.