B.NOSY

B.Cool
B.Awesome

B.Ready with B.Nosy, B.Ready to shine in the sun and B.Ready to be the coolest kid in town.


De nieuwe zomercollectie van B.Nosy vinden wij helemaal geweldig! Alle items zijn goed met elkaar te combineren om iedere keer weer met een nieuwe outfit de deur uit te gaan. De collectie is geïnspireerd door gave city girls en legendary jongens! Geniet van de glitters, kleuren, coole quotes en te gekke details. De printjes gaan deze zomer van panter, naar streepjes en zelfs naar glitter stippen.

B.Fearless with B.Nosy.

Bij de jongens zien we deze zomer veel jungle en safari prints op de items. Zo zie je een t-shirt met een grote tijger, olifanten of tropische vogels.


B.Fun with B.Nosy!

De meiden collectie is deze zomer weer helemaal geweldig. Alle items zijn super goed te combineren. Je ziet heel veel items met sterretjes of een kleurrijk panterprintje.

B.Nosy komt ieder seizoen weer met de leukste en hipste items voor stoere boys! Van heerlijke sweatpants tot comfortabele spijkerbroeken. Combineer deze met t-shirts met quotes, hippe vesten of sweaters met leuke printjes. De zomer items zijn allemaal goed met elkaar te combineren en komen voort uit het thema B.Fearless. Ontdek snel hele zomercollectie van dit merk!

“B.FEARLESS
WITH B.NOSY”