WE LOVE ANIMAL PRINT!

Het is geen nieuwe fashion trend maar wel een trend die nog steeds super hip is. We hebben het over kleding met dierenprints. Deze trend is al een aantal jaren hip en happening en zien we ook deze zomer veel terugkomen. Zebra, panter en tijgerprintjes zijn nog altijd even populair. De kleine dametjes zijn er gek op en zelfs onze casanova’s. Bekijk snel ons assortiment met deze prachtige animal fashion trend!

Kleine fashionista’s houden van dieren, ze worden niet voor niets super enthousiast wanneer ze een shirtje met een prachtige afbeelding van een paard of zebra zien. Durf te combineren. Dare to wear! Bij het dragen van dierenprintjes geldt het motto ‘less is more’.


Combineer een kledingstuk met dierenprint met basic items in een neutrale kleur als: zwart, wit, grijs, beige of legergroen. Combineer een jurk met dierenprint bijvoorbeeld met een effen leren legging en een mooi laarsje eronder voor een classy look of kies voor een hippe sneaker en geef je kledingstijl een sportieve look.


Hoe dan ook… het kledingstuk met dierenprint is voldoende om te stralen als een echte fashionchick!

Niet alleen voor de meiden zijn de dierenprintjes helemaal hip. Tegenwoordig zien we ook printjes terugkomen bij de jongens. Wie wil er nou niet een shirt met stoere fotoprint van wilde tijgers, leeuwen, vogels of haaien op zijn shirt?


Welke jongen is nou niet gek op dieren en natuur? Geen wonder dat al deze printjes favoriet zijn. Naast gave fotoprints of printjes met bijvoorbeeld tijgers hebben we ook een super hippe broek van LEVV met grijze leopard print gespot in de nieuwe collecties.


Dierenprintjes fleuren je outfit helemaal op! Bekijk snel de geweldige items voor deze zomer.