Zomerse trend kleur


A TOUCH OF YELLOW

Onze trendwatcher Hilde heeft voor jullie de leukste tips over deze zomerse kleur!

Yes de heerlijke warme dagen komen er weer aan, het blijft langer licht en de felle kleurtjes kunnen weer uit de kast gehaald worden. Wij hebben nieuws voor jullie… Dé kleur van dit seizoen is namelijk GEEL! Deze kleur maakt jouw outfit zó 2019. Lees hieronder snel onze tips over deze zonnige modekleur.

Geel is dé kleur om in deze tijd van het jaar te dragen. Jij en de mensen om je heen worden er gelukkig van, dus je kids ook! Vorige lente droegen we de kleur geel vooral in combinatie met karamelkleuren of pastels. Dit jaar mag je, je van top tot teen in het geel hullen. Laat die kids maar eens lekker knallen! Maar hoe combineer je die geel tinten dan met elkaar? En hoe kan ik geel met geel combineren? We gaan dit allemaal met jullie doornemen, zodat alle divaatjes en casanova’s er weer stralend bijlopen deze zomer.Geel op Geel


Geel op geel, ik hoor jullie denken: Kan dit echt? Het antwoord is JA dit kan zeker. In de mode wereld combineren ze al jaren kleur op kleur, dit wordt ook wel ‘ton sur ton’ genoemd. Nu hoor ik jullie weer denken, leuk die chique benamingen maar wij willen voorbeelden zien. Daarom volgen hier, speciaal voor de papa’s en mama’s die dit lezen, wat ‘ton sur ton’ oftewel geel op geel outfitjes.

Het ‘ei-effect’

Ja hoor, eerst van die moeilijke benamingen bedenken en dan komen ze nu ineens met het ‘ei-effect’. Maar het ‘ei-effect’ bestaat echt en wordt onbewust ook nog eens vaak gebruikt. Deze trend bestaat uit de combinatie van geel met wit (net als een ei!) en is mega populair bij zowel kids als volwassenen. En hoe ziet dat er dan uit? Dat zie je hieronder bij de inspiratie outfits!

Het ‘Bijtjes-effect’


Oke, de laatste term… het ‘bijtjes-effect’. Speciaal voor onze vrolijke bijtjes. Welke kleuren combinaties worden hier voor gebruikt? Juist, geel met zwart. Pas op dat het niet té streperig wordt. We willen natuurlijk niet dat het een echt bijen kostuum wordt. Hippe outfits check je hiernaast

‘Print met geel tint’


Oke, we konden het niet laten. We doen er nog eentje om het af te leren. Omdat de dierenprints deze zomer ook mega hip zijn, is een combinatie met geel DUBBEL HIP! Maar wordt dit niet te druk? Wij zijn van mening dat onze kids best mogen opvallen, laat ze lekker stralen. Let er alleen wel op dat het geen carnavals outfitje wordt.

Nou lieve papa’s en mama’s dit was onze zonnige blog over de zomerse trend ‘a touch of yellow’! Bij Happybee.nl helpen we jullie graag op weg met de laatste trends en vrolijkste fashion voor jullie kids.

BEE HAPPY BEE YOU is dan ook ons motto. Weet jij na al deze info nog steeds niet waar je moet beginnen..? Kijk dan op onze site www.happybee.nl. Hier vind je een enorm groot assortiment, waaruit je de leukste items kan kiezen. We hopen dat jullie er iets aan hebben gehad en zien jullie graag bij ons op de webshop!

Liefs, Hilde van Team Happybee