What's new?

De online shop van Happybee wordt dagelijks aangevuld met super toffe items! Naast nieuwe items, worden ook nieuwe merken toegevoegd aan onze Happybee familie! Ben jij ook zo benieuwd welke merken nieuw zijn?
Lees snel verder én shop die nieuwe artikelen nu op
www.happybee.nl

Ammehoela '19

Ammehoela wil graag warmte uitstralen én iets teruggeven aan de wereld. Hierbij spreken zij niet over globale opwarming maar van de warmte die je elkaar als mens geeft en die je kunt uitdragen! Wij vinden dit een mooi gebaar!

Happybee heeft een nieuw merk omarmt, genaamd GOSOAKY! Dit toffe merk uit Amsterdam is gespecialiseerd in handgemaakte jassen die 'waterproof' zijn én die geschikt zijn tijdens het buiten spelen!

Hoe tof is dat!

Raizzed nu online!

RAIZZED brengt kleur in je kledingkast met toffe sweaters en

t-shirts, voor ieder wat wils en beschikbaar in alle kleuren van de regenboog!

Nieuw:
Grustle

GRUSTLE is een nieuwe merk wat geïnspireerd is op Nederlandse hiphopartiesten zoals

Famke Louise en Poke!

Gstar-raw '19

Gstar RAW is een nieuw merk op Happybee. Deze stoere items zijn een 'musthave' in iedere jongens kledingkast!

Ballin' : NU online!

Ballin' is een merk wat verbonden is met de hiphop-scene van Nederland en is nu ook beschikbaar voor kinderen. Hoe vet! Een droom die uitkomt voor kinderen, om hetzelfde te kunnen dragen als hun favoriete artiesten!

Champion '19

De sportieve items van het Amerikaanse merk Champion maakt een comeback! Het merk bestaat al sinds 1919 en is de laatste jaren weer erg populair. De nieuwe items zijn erg comfortabel én goed te gebruiken tijdens het sporten!