"For the little ones..."

Voor de allerkleinsten onder ons zijn er bij Happybee een aantal merken die weer met een GE-WEL-DIGE collectie zijn gekomen dit seizoen! Zo heeft ons populaire merk Z8 toffe nieuwe items en mogen merken als Feetje, Dirkje, Beebielove, Koko Noko én Noppies absoluut niet ontbreken in dit lijstje. Benieuwd welke items deze lijst bevat? Kijk en lees dan snel verder voor meer trends & weetjes!

Het populaire merk: Z8

YES! Iedere collectie van Z8 is het weer raak, de fantastische prints en kleurencombinaties zijn ontzettend populair bij onze 'newborn parents'. De nieuwe collectie staat in het teken van teddy, originele combinaties én de dierenprint. De items zijn verkrijgbaar van maat 50 t/m 68, dus wij zeggen: 'LET'S GO"!!

Dirkje

Dirkje heeft voor het komende seizoen een nieuwe collectie uitgebracht waarbij de verschillende thema's binnen deze collectie perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden, zo is er voor ieder wat wils!


Fun Fact: Op het moment dat het prachtige wonder in je buik groeit, denk je na hoe je jouw kleintje in de wereld gaat opvoeden en laten opgroeien. Je wilt natuurlijk het allerbeste voor jouw kleintje! Steeds meer mama's vinden het belangrijk om net zoveel liefde aan de wereld te geven als aan hun kleintje! NOPPIES streeft ernaar om de kleding op een duurzame wijze te produceren om het belang van kind en milieu te ondersteunen. Biologisch katoen kun je op dezelfde manier wassen, voelt zijdezacht aan én is het beter voor de huid van jou kleine! Neem snel een kijkje bij de geweldige items van NOPPIES en draag bij aan een duurzame wereld.
"In love with Beebielove"

Winter is here! Het prachtige merk BEEBIELOVE heeft een fantastische nieuwe collectie voor het koudere weer! Van stoere items voor de boys, met toffe kleuren als groen en blauw, zijn er voor de meisjes de leukste en schattigste jurkjes toegevoegd! Al benieuwd? Druk dan op onderstaande button voor alle artikelen in onze webshop!


Koko Noko

KOKO NOKO haalt inspiratie uit de kokosnoot en maakt kleding voor iedere wereldreiziger!

De collecties zijn geïnspireerd op verschillende werelddelen, van Zuid Amerika tot het Oosten, hoe gaaf is dat! Hierdoor kan je de verschillende stijlen met elkaar combineren, zoals urban, tribal en modern!