"Spread the love,
go organic"

Er zijn een aantal merken bij happybee die bijdragen aan het 'groener' maken van onze kledingindustrie! Lees snel verder voor meer informatie...

CarlijnQ heeft een ethische en duurzame denkwijze betreft de kleding die zij ontwerpen en produceren. De hippe artikelen worden gemaakt van gecertificeerde biologische katoen, oftewel GOTS (Global Organic Textile Standard). De standaard (GOTS) stelt eisen aan fabrieken omtrent het gebruik van schadelijke chemicaliën. Dit omdat er veel mensen kampen met chronische gezondheidsproblemen. De fabrieken worden verplicht om zuinig om te gaan met water en energie.

Een milieuvriendelijk merk dat kiest voor groene kledingkeuzes draagt bij aan een duurzame toekomst. Samen met CarlijnQ draag jij dus bij aan het schoon en veilig houden van de aarde voor onze kinderen en de toekomstige generaties.

"Don't panic, it's organic"


"One Love"


Ammehoela, een merk wat zich heeft aangesloten bij de Happybee familie, wil warmte uitstralen én iets teruggeven aan de wereld. Hierbij spreken zij niet over opwarming van de aarde, maar van de warmte die je elkaar als mens geeft en die je kunt uitdragen. Met deze gedachte heeft Ammehoela een collectie ontworpen waarbij deze warmte en 'cozyness' terug te zien is. Volgens ons zijn is dit precies wat je in de herfst én winter nodig hebt!


Deze nieuwe collectie 'ONE LOVE' heeft als inspiratie het land Jamaica. De kleuren en elementen uit dit prachtige land zijn rechtstreeks naar de collectie vertaald. Het gaat hierbij om liefde voor elkaar én voor onze planeet! De artikelen zijn met de hand geverfd, er wordt gebruik gemaakt van nieuwe stoffen die gecombineerd worden met een zeer comfortabele 'fit'. Gezien de kleuren worden aardse tinten veelal gebruikt om deze 'warme' uitstraling ook daadwerkelijk uit te dragen.