Trend alert!
"Beestachtig moo
i"

Hey jij daar! Leuk dat je op deze pagina bent! Er is voor het komende seizoen weer een nieuwe trend die je kledingkast kan oppimpen, namelijk de 'animal-style' trend! We zien hierin de gehele dierentuin voorbij komen, leuk he! Naast andere trends die te lezen zijn in het magazine is de dierenprint weer terug! Deze keer wel op een andere manier.... In het verleden was de print van de dieren zelf vaak aanwezig op items en dat is nu veranderd! Die trend heeft plaats gemaakt voor de 'animal-style' met het gehele diertje afgebeeld op een item! Lees snel verder hoe dit eruit ziet.

#trendcollage

Al die verschillende beesten op je broek, t-shirt en sweaters, de animal trend is terug en wordt steeds wilder! Binnen de Happybee familie zijn er verschillende merken die zich aansluiten bij deze 'dierlijke' trend. In de collage is te zien dat merken zoals; MOLO, SOMEONE, GEISHA, FEETJE en BEEBIELOVE zich aansluiten bij deze safari reis....

Jij ook??Fun fact: De nieuwe collectie van MOLO heeft dit seizoen een exotische vibe! Verschillende dieren en andere prints zijn gebruikt om deze toffe collectie vorm te geven! De dieren zijn zo goed gefotografeerd dat het bijna spannend is om de kleding te dragen.. Wij zijn fan, jullie ook?