Glitter & Glam

Flower & glitters, een combinatie die gewaagd is maar super tof kan zijn! Onze stylisten van Happybee hebben een outfit bij elkaar gezocht, waarbij verschillende merken gecombineerd kunnen worden. Een t-shirt met bloemenprint van Z8 kan dus goed gestyled worden met een stoere glitterbroek van Quapi, zo zie je maar dat je van alles kan combineren!


Velvet & glitters, een 'girly' outfit voor jouw prachtige dochter! De zilverkleurige enkelboots van Le Big zijn een groot succes en een musthave dit seizoen! De velvet rok van TOPitm kan goed gecombineerd worden met een leuke sweater voor de koudere dagen van het komende seizoen! Belanden deze looks in de kledingkast van jouw prachtige dochter, laat het ons dan weten!

OUTFIT INSPIRATION
GIRLS

Hoe combineer je alle trends met elkaar en welke kledingstukken gebruik je? De stylisten van Happybee hebben voor alle lezers een overzicht gemaakt waarin alle trends terugkomen en verschillende kleurcombinaties worden gemaakt! Vind jij de outfits die op deze pagina gebruikt zijn ook zo leuk? Op onze webshop kun je nóg meer outfits samenstellen en nieuwe trends ontdekken!


Veel lees & combineer plezier!

Printjes & Leer

De trend met de items waar dieren op afgebeeld worden is een 'hot item' komend seizoen! Hoe combineer je deze items met andere kledingstukken? Onze stylisten hebben twee outfits met verschillende dierprinten gebruikt om jullie lezers te inspireren met nieuwe outfits voor komend seizoen!


De stoere items met een 'leather-look' worden gecombineerd met 'diervriendelijke items'. Een tip van onze stylisten is om een zwarte leren item te combineren met een kleurrijk item om de look wat speelser te maken!

Sporty & Comfy

De trend voor jongens waarbij comfort en sportiviteit op nummer één staat, kun je op verschillende manieren stijlen! Gelukkig heeft Happybee enorm veel aanbod en kan je hierdoor makkelijk variëren in de outfits.


Voor de boys is het vaak belangrijk dat de kleding lekker moet zitten! In de outfits van Sporty & Comfy is te zien dat de nieuwe collecties vooral bestaan uit joggingbroeken die anders zijn dan de 'standaard' kleuren. De nieuwe printjes en kleuren zorgen voor een vernieuwing in je kledingkast. Daarnaast kan een joggingbroek ook goed gebruikt worden als gewone 'broek' in plaats van sportbroek!


OUTFIT INSPIRATION
BOYS

Bij de jongens speelt comfort een grote rol als het gaat om kleding. Gelukkig weten onze merken dit en hebben de stylisten van Happybee outfits bij elkaar gevonden die voor verschillende gelegenheden geschikt zijn! Van comfy en stoer naar de perfecte outift voor de eerste weken van het nieuwe schooljaar!


Veel lees & combineer plezier!

Prints & Fun

Printjes, dieren, kleuren en andere originele patronen zijn erg populair op Happybee.nl. De diertjes zijn vaak terug te zien en deze keer niet de print van de dieren, maar het gehele diertje. Combineer deze items met een rustig item om de juiste balans in de outfit te vinden! Mogen deze looks ook bij jullie in de kast belanden? Laat het ons weten!