Feestcollecties | Girls

Ieder jaar komen verschillende merken met een extra collectie die gericht is op de feestdagen in de maand december. Ook dit jaar zijn de merken er in geslaagd om een toffe collectie te ontwerpen, waardoor iedereen de feestdagen kan vieren in een blitsende outfit! Ben jij ook zo benieuwd wat deze nieuwe items zijn?

Lees snel verder en shop deze collecties op www.happybee.nl

B.Nosy heeft een prachtige feestcollectie ontworpen waarbij de kleuren zwart, paars en rood vaak terug te zien zijn! De sterren zorgen voor een 'funky' effect waardoor ieder item uniek is!

Kidz-Art maakt de blits deze feestdagen met de nieuwe collectie die vol glitter, glam en kleurrijke items zitten! De nieuwe feestcollectie van dit merk zit bomvol trendy items die een echte eyecatcher zullen zijn tijdens de feestdagen...

De feestcollectie van Retour is erg rustig qua kleuren, maar er is gebruik gemaakt van prachtige stoffen om de collectie vorm te geven! We zien veel verschillende materialen terug in de items zoals velours, velvet en andere mooie stoffen!

De feestelijke items van het toffe merk Flo zijn een en al glitter en glam! Ook zijn er verschillende bloemenprints gebruikt om de kledingstukken nóg speelser te maken. De kleuren goud en zilver komen in ieder item terug, wat voor een perfecte outfit zal zorgen tijdens de feestdagen!