Feestcollecties | Boys

Ieder jaar ontwerpen verschillende merken een feestcollectie voor de gezellige dagen in de maand december. Dit jaar hebben we weer te gekke collecties zodat jouw jongen de feestdagen kan vieren in een blitsende outfit!


Voor de jongens is het idee van een smoking erg populair, een gehele smoking is niet beschikbaar in onze webshop, maar onze stylisten hebben verschillende andere opties verzameld om jullie te inspireren. Kijk snel verder en shop op www.happybee.nl

De top 8 blouses !

Het perfecte item voor de feestdagen is toch wel de blouse. Voor zowel jongens als meisjes is dit een item wat vaak gekozen wordt om een feestelijke outfit helemaal af te maken. Ook voor de komende feestdagen hebben de stylisten van Happybee een selectie gemaakt van blouses die perfect zijn te combineren.

De feestcollectie van Retour

De feestcollectie van Retour is voor jongens ook weer onderscheidend dit jaar. De items zijn iets klassieker, waarbij het stoere element van het merk goed terug te zien is. De leukste blouses en stoere items voor jullie boy shop je bij Retour!

De feest items van Tygo & Vito !

Het merk Tygo & Vito is er dit jaar in geslaagd om een feestcollectie te ontwerpen die mega leuk, stoer, én daarbij erg betaalbaar is! Het bekende driedelig pak heeft plaats gemaakt voor een bedrukking en wat ziet dit er leuk uit!