"We believe that kids should be able to play outside, feel free and go out on adventure, rain or shine".

Door weer
& win
d

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat betekent dat de zwembroeken, bikini's en t-shirts opgeborgen zullen worden, en plaats zullen maken voor truien, maillots en andere warme items...

Het toffe merk 'GOSOAKY' is een Amsterdams merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van 'outerwear' voor kinderen om ze zo te kunnen beschermen tegen iedere weersomstandigheid. De jassen zijn op een speciale wijze ontworpen om kinderen te beschermen én ze toch fijn te laten spelen in de buitenlucht. Want wat het weer ook is, kinderen moeten zich vrij voelen om in de natuur te kunnen spelen of het nu regent of de zon schijnt!


Alle 'outerproof' items van GOSOAKY zijn handgemaakt met oog voor detail. Ieder item is waterproof en waterafstotend en door de nieuwste technieken zorgen zij ervoor dat ieder kind droog blijft! Tot slot zijn de items ontworpen met de gedachte dat er geen dierlijke producten worden gebruikt én dat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt.

Het GOSOAKY team is gek op pinguïns, dit is de reden dat zij verschillende projecten op Antartica steunen. Klimaatveranderingen hebben enorme invloed op het leefgebied van de pinguïn en vervuiling is hierbij ook een grote boosdoener! Door het kopen van een item van GOSOAKY wordt een deel van die opbrengst gegeven aan deze projecten om het leefgebied van de pinguïn te verbeteren!

Bij Happybee vind je een breed scala aan winterjassen voor het komende seizoen. In uni, met all-over print of alleen met merkemblemen. We hebben de leukste en hipste jassen voor jou geselecteerd.