Wat te doen met het koude weer?

Brr.... Het nieuwe seizoen staat voor de deur, wat koudere dagen betekent! Deze koude dagen zullen ervoor zorgen dat er meer binnen gespeeld gaat worden. Happybee heeft verschillende ideetjes voor jou op een rijtje gezet om een koude of regenachtige herfstdag in te vullen.
Lees snel verder!

Kokkerellen!

Warme chocolademelk, een heerlijke appeltaart maken met zelfgeplukte appels of de allerlekkerste pepernoten, kokkerellen met de kids is fantastisch én super leerzaam voor die kleintjes!


Creatief @ huis

Van knutselen krijg je nooit genoeg! Zoek online de leukste kleurplaten of tekeningen die de kids kunnen inkleuren. Ook leuk, gebruik een oud t-shirt en textielstiften om oude items 'een nieuw leven te geven'! Be creative, let's go!

Cultuur snuiven!

Er zijn zoveel verschillende musea en culturele attracties voor kinderen! Kinderen krijgen de kans om op een speelse wijze nieuwe dingen te leren over gebeurtenissen in het verleden of hun te inspireren voor het maken van nieuwe doelen en dromen!

Hoe tof is dat!

Buitenspelen = nat worden

Buitenspelen is natuurlijk ook een optie tijdens de koude dagen, de speeltuin in de buurt, of het bos kan de perfecte plek zijn om lekker even uit te waaien! Zorg daarbij wel dat de kids lekker warm zijn aangekleed en kies hiervoor toffe items uit onze webshop ww.happybee.nl

WInter wonderland

Schaatsen op natuurijs is natuurlijk SUPER LEUK! Maar een indoor schaatsbaan kan net zo leuk zijn, het voordeel hiervan is dat het overdekt is en met iedere weersvoorspelling er geschaatst kan worden! Rond de feestdagen duiken er verschillende overdekte schaatsbanen op en met de juiste temperatuur kan er ook op natuurijs geschaatst worden!

Educatief

Zelf lezen én voorlezen is súper gezellig en leerzaam voor jouw kleintje! Lezen is een belangrijke ontwikkeling van het kind en je kan nooit vroeg genoeg beginnen met het leren van nieuwe woorden en verhaaltjes!